Choose language:  AT  CA  CZ  DE  HU  IT  SK  SF  UA  UK  US
Strona Główna  |  Forum  |  Zakup Alveo (Wysyłka gratis!)  |  Kontakt  |  Mapa strony
Zioła Alveo Akuna

88 osób aktywnych przez ostatnie 5 minut.
Dziś stronę odwiedziło 22362 osób.

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - W - Z

STEARYNOWY KWAS

osiemnastowęglowy nasycony kwas tłuszczowy; występuje powszechnie we wszystkich tłuszczach zwierzęcych i roślinnych. Jest używany do produkcji mydeł, kosmetyków, leków oraz do zmiękczania gumy.